Lideratge Desenvolupament professional continuo | Coach Anna Casas
33
page-template-default,page,page-id-33,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Lideratge

 

La capacitat d’inspirar a les persones

 

Adreçat a les persones que volen créixer personalment i professionalment.

Avui en dia, la gran diferència entre una empresa i una altra és en les persones. I el punt clau d’aquesta diferència és la qualitat del lideratge dins les organitzacions.  

Amb quina intensitat et sens líder? 

Desenvolupar el lideratge és un procés continu, que va des de l’interior cap a l’exterior. Comença per un mateix per després anar-ho transmetent als grups i equips dels quals formem part. Perquè jo, com a líder, no puc canviar a la gent. El que sí puc fer és crear  les condicions que permetin que el sistema i les persones puguin canviar per si mateixes. Les condicions són cocrear un espai segur i generar un diàleg d’aprenentatge. 

El coaching, el mentoring i la supervisió creen temps i espai per reflexionar i desenvolupar les competències del lideratge del s. XXI: presència, apreciació, comunicació eficaç, pro-activitat, resiliència, confiança, autoritat, compromís, impacte, empatia, ètica, inspiració, integritat, suport, acompanyament, visió amplia i global. 

És per això que acompanyo a les persones que volen fer canvis i busquen a un professional de confiança per facilitar-los aquest procés. 

 

Anna Casas. Coaching individual, d’equip i a la relació, supervisió, mindfulness, formació, facilitació sistémica

www.linkedin.com/in/annacasascoachingliderazgo/

Email: anna@coachannacasas.com

Tel.: +34 620 84 67 68

Passeig Gaudí, 7, 4t 1a

17820 Banyoles (Girona)

Contacta amb mi