Coaching per Directius de PIMES | Coach Anna Casas
31
page-template-default,page,page-id-31,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Supervisió de coaching

Adreçat a coaches. Treball one-to-one i/o en grup

 

La supervisió és un espai de diàleg per mantenir la màxima qualitat del treball fet i per crear noves perspectives que facilitin la presa de decisions i el creixement professional.   

Hawkins i Smith (2006) identifiquen 3 funcions principals de la supervisió: la funció qualitativa, la funció de desenvolupament i la funció de suport emocional. 

La funció qualitativa aporta el “control de qualitat” pel treball que fem amb  les persones, seguint un codi d’ètica  i els estàndards de la bona pràctica. 

La funció de desenvolupament serveix per entendre millor el client, la relació amb el client, la dinàmica que es genera, i per explorar les diferents alternatives d’actuació que podrien sorgir, per seguir aprenent. 

La funció de suport emocional és per tenir recursos per seguir mantenint la presència durant el treball i conservar un nivell d’energia equilibrada i el benestar emocional. 

La SuperVisió és fer una pausa per reflexionar sobre la feina feta,  per generar una visió nova i la propera vegada fer-ho millor.  

En Robin Shohet, en el seu llibre “Supervision as transformation” (J. Kingsley Publishers 2011) defineix la supervisió com un mètode per desenvolupar l’habilitat de sortir del marc de referència habitual d’un mateix, de les idees i creences que donem per inamovibles i indagar sobre la naturalesa del propi sistema per donar sentit a un mateix. La supervisió és un mètode per fer un aprenentatge transformador que canvia la mentalitat, les perspectives, el sentit i els valors. Tot plegat ens porta a canviar el comportament, per seguir creixent i generar benestar. 

Aquest és el servei que ofereixo, en anglès anomenat: polishing the professional mirror. 

 

 

SUPERVISIÓ EN GRUP 

La intenció del grup és aprendre sobre un mateix, sobre els altres i sobre la interacció entre nosaltres.  

Junts creem un diàleg basat en tres pilars: la pràctica de la reflexió, les relacions personals i l’aprenentatge com a adults. L’espai que co-creem junts genera un coneixement que treballant en solitari no podem aconseguir. 

La supervisió de grup és un exercici de creativitat col·lectiva del qual sorgeixen visions i alternatives noves i genuïnes, resultat de la co-creació del grup.  

Quins són els beneficis de la supervisió en grup?

 

Segons Michael Carroll & Maria C. Gilbert  

en el seu llibre: On Being a Supervisee. Second Edition. 

 

  • Crear un espai segur per experimentar i donar suport a l’aprenentatge. 
  • Generar l’oportunitat d’enriquir-nos mitjançant  la interacció amb persones que tenen un estil d’aprenentatge i de relacionar-se diferent del nostre.  
  • Aprendre a rebre i donar feedback clar, honest i enriquidor. 
  • Compartir el treball i l’experiència dels companys de grup en un espai confidencial que no està disponible en cap altre lloc. 
  • Proporcionar un espai d’aprenentatge col·laboratiu i un ambient de treball que pot ser un model per al lloc de treball on estem.  

 

Resumint, la supervisió del coaching genera millor coaching, la qual cosa deriva en millors professionals que, a la vegada, transformen les seves respectives organitzacions.  

Estic acreditada per la Coaching Supervision Academy (Regne Unit), sóc membre d’ICF (International Coach Federation) i segueixo els seus Codis d’Ètica.

 

Anna Casas. Coaching individual, d’equip i a la relació, supervisió, mindfulness, formació, facilitació sistémica

www.linkedin.com/in/annacasascoachingliderazgo/

Email: anna@coachannacasas.com

Tel.: +34 620 84 67 68

Passeig Gaudí, 7, 4t 1a

17820 Banyoles (Girona)

Contacta amb mi