COACHING A LA NATURA - Coach Anna Casas
1531
post-template-default,single,single-post,postid-1531,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

COACHING A LA NATURA

COACHING A LA NATURA

Passejada de reflexió, canvi de perspectiva, connexió.

Cada vegada que poso l’atenció en la natura, en l’espai exterior, sento un canvi positiu. L’emoció que sento es transforma en una sensació encara més positiva. No necessito fer res i al mateix temps alguna cosa està passant. Experimento aquest contacte amb la natura com a regenerador i m’invita al silenci i a ser en lloc de fer.

El bosc, el mar, els prats, el sol, les estrelles, el cel, les flors… ens conviden a parar i admirar la seva bellesa. Des d’aquest lloc la nostra percepció s’amplia i hi ha alguna cosa interior que es desperta. Fer la sessió de coaching a l’exterior i en contacte amb la natura aporta un plus en la reflexió. Sortim de la nostra narrativa i judici per connectar amb la intuïció.

Els científics ho expliquen dient que el nostre cos i la natura estan formats pels mateixos elements i per això hi ha ressonància. Quan estem en ressonància sentim equilibri i benestar. La nostra ment descansa i es regenera; de sobte tenim millors idees, trobem la solució d’allò que ens amoïna.

Una passejada en l’entorn natural, per exemple el que alguns anomenen “bany de bosc”, és una excel·lent manera d’enfocar allò que ens preocupa des d’una òptica diferent que, de ben segur, no ens deixarà indiferents. I és que cadascú de nosaltres és un petit granet de sorra en la immensitat.

L’impacte de la natura en mi és regenerador. Gràcies per estar SEMPRE disponible!

I em pregunto: quin és el meu impacte en la natura? Això ho explicaré en una altra entrada.

 

 

 

No Comments

Post a Comment