REDUIR L'ESTRÈS AMB UN NOU HÀBIT: MINDFULNESS - Coach Anna Casas
1160
post-template-default,single,single-post,postid-1160,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

REDUIR L’ESTRÈS AMB UN NOU HÀBIT: MINDFULNESS

REDUIR L’ESTRÈS AMB UN NOU HÀBIT: MINDFULNESS

MINDFULNESS

 

 

CURS DE REDUCCIÓ DE L’ESTRÈS BASAT EN MINDFULNESS

Curs d’entrenament de l’atenció en 8 setmanes basat en Mindfulnessorientat a millorar l’atenció, reduir el malestar i l’estrès, gestionar les emocions i generar resiliència.

LLOC: Mas Caselles d’Amunt, Serinyà
    HORARI: 18h a 20h                    

DIES: MAIG: 13 (dilluns), 20 (dilluns), 27 (dilluns), JUNY: 3 (dilluns), 10 (dilluns), 27 (dijous), JULIOL: 4 (dijous) i 11(dijous)

DIA DE PRÀCTICA INTENSIVA: dissabte 29 de juny de les 10h a les 18h.


PREU: €360. Places limitades. Reserva de plaça: €50, no reemborsable en cas de desistiment.Data límit d’inscripció i pagament complert 10 de maig. Inscripcions: anna@coachannacasas.com.

L’estrès és una de les malalties del s. XXI i el seu cost sanitari anual està augmentant. Hi ha estudis científics que ens demostren que l’estrès es pot reduir amb programes específics. Aquest és el cas del Programa MBSR, creat pel Dr. Jon Kabat-Zinn, del Centre Mèdic de la Universitat de Massachusetts.

El curs MBSR, de reconegut prestigi internacional i d’eficàcia científica validada, és una intervenció psicopedagògica que redueix l’estrès mitjançant la consciència plena (Mindfulness). El programa, que és eminentment pràctic, se centra en l’experiència del moment present mitjançant exercicis d’atenció com la meditació, l’atenció en la respiració i la pràctica de moviments conscients. D’aquesta manera, el curs fomenta l’autoconeixement, l’auto-connexió i facilita els processos de canvi.

En lessessions s’aborden els temes següents:

  • Què és Mindfulness o Consciència Plena?
  • La percepció de la realitat
  • El poder de les emocions
  • La reacció a l’estrès i la tensió emocional
  • La resiliència, per respondre a l’estrès
  • Comunicar amb Mindfulness

  • Cuidar-se i la gestió del temps
  • Integrant Mindfulness a la vida quotidiana

Impartirà el programa:
Anna Casas.Instructora del Programa MBSR nivell Practicum (IEM). Coach i supervisora de coaching. Licensed Practitioner PNL. Llicenciada i MBA per ESADE.

No Comments

Post a Comment