Què és el FEEDBACK 360 GRAUS? - Coach Anna Casas
1164
post-template-default,single,single-post,postid-1164,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Què és el FEEDBACK 360 GRAUS?

Què és el FEEDBACK 360 GRAUS?

El FEEDBACK 360 GRAUS és una eina que consisteix a rebre feedback de l’entorn professional amb l’objectiu d’aprendre d’un mateix i de seguir millorant la feina feta.

Entenem per feedback aquella informació que oferim a una altra persona amb la intenció que li sigui útil i la pugui aprofitar per seguir millorant. Donar feedback no és criticar ni avaluar.

Com s’implementa aquesta eina? La persona que rebrà el feedback escull 5 persones del seu entorn laboral que són claus per al seu desenvolupament professional. A aquestes persones se’ls fa una entrevista oral de 30 minuts per conèixer la seva opinió personal sobre la comunicació, el lideratge, la gestió d’equips, etc. La informació és confidencial i la forma de presentar-la és amb un resum ordenat per competències en el qual no s’explica qui ha dit què.

L’objectiu és facilitar una informació de la qual sovint no som conscients, i que quan la descobrim ens és molt útil per fer canvis positius. El feedback 360º és una excel·lent eina per iniciar un procés de coaching executiu.

No Comments

Post a Comment