Objectius i coaching amb adolescents - Coach Anna Casas
636
post-template-default,single,single-post,postid-636,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Objectius i coaching amb adolescents

Objectius i coaching amb adolescents

pretty-351884_1280

Objectius, metes, propòsits, passions, missions… donem-hi el nom que més ens agradi, però si no sabem el que volem no anem enlloc. I saber el que volem tampoc és tan senzill, i encara menys per als adolescents.

Contínuament estem definint miniobjectius: amb qui parlaré aquest vespre, què faré el cap de setmana, què menjaré, quan menjaré, quan miraré el Whatsapp, quan començaré a estudiar, com ho faré…

Moltes vegades aquesta definició d’objectius és espontània. Quan la fem conscientment i ens creiem el que volem fer, ens porta la satisfacció de veure que hem fet allò que desitjàvem. Però no sempre és així i, en el cas particular del joves, aquest procés de presa de decisions fet conscient els ajuda moltíssim a descobrir el que volen i a creure-hi.

Els adolescents tenen decisions molt importants davant seu que repercutiran profundament en la seva vida. Ajudem-los a responsabilitzar-se de les decisions que prenen! Que el procés de trobar la seva orientació professional sigui descobrint i entenent els seus talents, necessitats i interessos.

Amb el treball de coaching que faig amb joves i adolescents els ajudo a trobar allò que més els agrada i a entendre’n el perquè.

El coaching pot orientar els joves a trobar respostes a les inquietuds i dubtes que tenen. Aquestes converses els ajuden a madurar i créixer com a persones.

El coaching permet conèixer-te, entendre com penses, com et sents i com actues; et dóna suport per trobar el millor de tu mateix i aquest autoconeixement ajuda a prendre millors decisions.
Treballo amb adolescents a partir dels 13 anys a Girona i a Banyoles.
Podeu contactar amb mi per e-mail a: anna@coachannacasas.com o trucant al 620 84 6768.

No Comments

Post a Comment