LA MARE FENT COACHING - Coach Anna Casas
750
post-template-default,single,single-post,postid-750,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

LA MARE FENT COACHING

LA MARE FENT COACHING

Ets la mare que vols ser? Et sents estressada? Tens la sensació que el dia a dia et supera?

En aquest post vull donar-te 5 idees que m’hauria agradat saber quan tenia els meus fills petits. Són idees que he après sobretot en el meu aprenentatge de coaching adreçat als adolescents i pares, i també en l’aprenentatge de la Programació Neurolingüística. La primera idea de totes és que no cal ser perfecta ni fer-ho tot perfecte. En lloc de buscar la perfecció busquem la connexió amb els nostres fills.

Cada dia tenim una nova oportunitat d’actuar i d’influir en els nostres fills, ja que vulguem o no, ells ens imiten i copien. Si jo crido d’una habitació a l’altra, ells aprenen exactament això: a cridar d’una habitació a l’altra…FOTO - MARE COACH

La segona idea és escoltar per aconseguir aquesta connexió, i per això necessito aprendre a escoltar, no només amb les orelles, sinó també amb els ulls i el cor.

La tercera idea és no jutjar. En lloc de suposar el que el teu fill, o filla, està pensant, ha fet, ha dit, etc. mira d’entendre què està vivint en aquest moment aquesta futura personeta: està preocupada?, té por?, no sap com dir-te o preguntar-te alguna cosa? Els pares jutgem contínuament i això ens impedeix ampliar el nostre “camp de visió” i, per tant, generem menys alternatives a l’hora d’establir una bona relació familiar amb els nostres fills, siguin petits, adolescents o joves.

La quarta idea d’avui és fer servir el teu to de veu per crear la bona connexió que vols amb la teva família. El to de veu no és el volum. El to de veu reflectirà el teu propi estat d’ànim com a mare. Per això la cinquena i última idea és que, abans de dirigir-te als teus fills, dediquis 30 segons de pausa-stop per decidir què vols aconseguir quan t’hi dirigeixis.

Passat-ho molt bé fent la feina més important de la teva vida: ser mare.

Foto: Pixabay

No Comments

Post a Comment