Katherine C., mare jove - Coach Anna Casas
518
post-template-default,single,single-post,postid-518,single-format-quote,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Katherine C., mare jove

El coaching m’ha fet més conscient; la meva coach em va fer entendre’m i el que és més important , em va fer revisar els meus objectius i el que és realment important per mi. — Katherine C., mare jove

Sento que el coaching m’ha fet més conscient; la meva coach em va fer entendre’m i el que és més important , em va fer revisar els meus objectius i el que és realment important per mi. I per tant em va fer prioritzar i assegurar-me que el que estava fent era realment el que jo volia i necessitava fer.

Les converses que vàrem tenir durant les sessions em van permetre sortir amb un grapat de plans d’acció que vaig fer jo mateixa i que després podria implementar. Em vaig sentir molt bé de poder tornar la setmanes següents i dir: “mira quin impacte que ha tingut això en la meva vida un cop ho he fet”. Això em va permetre avaluar l’efectivitat de les sessions al veure que formava part del meu dia a dia.

Al principi vaig trobar bastant difícil el fet de que no et diguin el que has de pensar i que et facin preguntes obertes per tal que jo mateixa arribes a les meves conclusions. Però a llarg termini això va ser una manera molt productiva d’aprendre, d’augmentar la meva autoconsciència i d’entendre les meves fortaleses i debilitats.

Hi ha algunes activitats que les vaig trobar especialment útils com fer la llista dels meus objectius. Crec que això t’ajuda a reconèixer els objectius i a decidir quins són els prioritaris.

En solament 6 sessions vàrem treballar la majoria dels aspectes de la meva vida i vaig crear els plans per gestionar aquests aspectes.

La gestió de l’estrès i la gestió del temps eren dos dels temes especialment importants per mi i de nou vaig aprendre eines per poder gestionar-els.

Moltes gràcies per aquestes sessions. M’emporto el que he après i ho aplicaré en tots els reptes que se’m presentin.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.